Glazba friško ispod peke: najnoviji singlovi i spotovi za playliste koje udaraju gdje treba

Donosimo ti najnovije iz svijeta glazbe. Singlovi, spotovi, sve što trebaš da budeš u toku, a možda i otkriješ omiljenog artista preko nas. U tom slučaju, počasti pivom kad nas vidiš. Ili ručkom u Umamiju. Ili kartama za neki koncert.

Cijelu playlistu bez pauza i klikanja i teksta nađi na YOUTUBEU i/ili DEEZERU i/ili SPOTIFYJU.

Flying Lotus – More (feat. Anderson .Paak)

.

Dvojica nevjerojatnih izvođača iz Kalifornije se ujedinila na ovoj pjesmi za Lotusov nadolazeći album Flamagra koji izlazi krajem mjeseca. Paakov novi album nas je razočarao, ali se nadamo se će se vratiti na pravi put.

Kaiit – Miss Shiney

.

Osvježenje iz Australije. Pokazala potencijal na prošlom singlu OG Luv Kush p.2, a ovim je dokazala da nije slučajno. Samopouzdanja hrpe! Uz ovu stvar je nadvladala famozni writer’s block i sama sebe podsjetila zašto je dobra.

Jhene Aiko – Triggered (freestyle)

.

Pa Jhene 3 Jednostavnije ne može, a savršeno. Pogotovo kad ispuca "motherfucker".

Denzel Curry – RICKY

.

Trebalo je vremena da Denzel počne raditi smislenu glazbu, njegovi rani projekti su čudni, neispolirani i možda najbolje da ih nikad ne slušate – ali danas Denzel ima energiju i cool kao malo tko na sceni.

Ed Sheeran & Justin Bieber – I Don’t Care

.

A gle… Ovu stvar ćeš ili mrziti ili voljeti. Mi se mrzimo jer ju volimo, Ed je još jednom dokazao da je majstor pisanja šećerastih klišeiziranih zaljubljenih stihova, a suckeri smo za to. Razumijemo situacije iz lyricsa i suosjećamo. Ed i Justin su dobar tim, ova pjesma će postati neizbježna – baš kao i nekoć Love Yourself. Pa ono… prigrli ju.

Tarrus Riley feat. Stonebwoy – G.Y.A.L.

.

Tarrus širi good vibes oduvijek, moraš mu to dati. Ljeto je u zraku.

RHYE – Needed

.

Ah Miloš, rijetko tko može postići ovakvu atmosferu svojom glazbom. Vrhunski posao opet iako ćemo ti do kraja života zamjerati jer nisi našoj prijateljici odgovorio na fan-mail.

SZA, The Weeknd, Travis Scott – Power is Power

.

Baš kao i posljednja sezona GoT-ja, hrpa imena i lijepih sjećanja koja vežemo uz svako od njih, ali i čudan poluproizvod na kraju.

tobi lou – Just Keep Goin’

.

Fuck my 9 to 5. Dap dap, priprema za vikend na najjače, tobi zna kako nas oraspoložiti, a osim zarazne pjesme nas vesele i video reference na Avatara zadnjeg Airbendera i sve ostalo što vidimo u animiranom spotu

Jamila Woods – BALDWIN feat. Nico Segal

.

Stvar za James Baldwina, autora koji je odigrao važnu ulogu u razvoju afroameričkog identiteta, a Jamila kao aktivistkinja, pjesnikinja i pjevačica mu ovom pjesmom odaje počast, a pomaže joj i Nico Segal nekoć znan kao Donnie Trumpet, poznat po suradnji s čitavom Chicago scenom. Čuješ tu trubu? To je on.

Leven Kali – 1 On 1

.

Daj nam taj r&b u venu! 194 viewsa trenutno, mora da je nešto zablokiralo, ovo je nemoguće.

ZAYN & Zhavia Ward – A Whole New World

.

Sad kad razmislimo, čudno nam što nisu ZAYN-a uzeli za igrani remake Aladdina da glumi glavnog lika. Ali evo, najbolja Disney pjesma svih vremena je dobila updateanu verziju. ZAYN je sam izabrao Zhaviu za suradnju, bar tako kažu. Zhavia se probila na scenu preko glazbenog talent showa nazvanog The Four. Te dredove ćeš zapamtiti, a sad znamo da će iskakati svuda.

Tee Grizzley – Locked Up

.

Nismo neki od novih geto repera, ali Tee Grizzley nam je drag. Nakon izlaska iz zatvora (optužen za pljačku, tako je to kad živiš u bankrotiranom gradu Detroitu i pokušavaš preživjeti) je zavladao playlistama, dobiva poštovanje od svih, a počeo je surađivati i s Timbalandom. Sad više nikad neće morati pljačkati nikog – osim Spotifyja, Tidala i Apple Musica za parice od streamova.

Raveena – Mama

.

Njeni su iz Indije, ona je iz New Yorka i radi med od glazbe. Čuj taj vokal i reci da ti nije stalo. Ako uspiješ uopće izgovoriti te riječi, ne znamo kako možeš živjeti sa sobom i lagati se u facu.

Dinah Jane – Retrograde

.

Nekoć bila dio Fifth Harmonyja, a sad će osvojiti svijet solo.

TAGOVIfriško ispod peke glazba najnovije pjesme pjesme playlista što slušati

Let's block ads! (Why?)

Izvor: http://idesh.net/zabava/glazba/glazba-frisko-ispod-peke-najnoviji-singlovi-i-spotovi-za-playliste-koje-udaraju-gdje-treba/
loading...

Comments