Bivše MVP NBA lige i možda Tottenhamov najveći navijač jučer pustio suzu nakon pobjedničkog gola

Još jedna luda noć u Ligi prvaka, opet nadoknađena tri gola zaostatka i puno prolivenih suza. Nekoliko suza je došlo iz oka bivše NBA zvijezde, najbolje igrača lige i generalno dobrog tipa.

Steve Nash je Kanađanin, bio je atipična NBA zvijezda tijekom karijere s frizurom zbog koje su ga svi modno osvješteni igrači zadirkivali, a oduvijek je volio nogomet. Ovaj naš.

Ovakvu reakciju ne možeš fejkat.

Otkad se umirovio 2015. godine, Nash je zainteresiraniji za nogomet, puno više nego za sport koji mu je osigurao kruh svagdašnji, ali i neke kuće, automobile i sve što posjeduje. Sada radi kao nogometni analitičar Bleacher Reporta, a tijekom live prijenosa nije mogao sakriti emocije nakon što je Lucas Moura po treći put zatresao mrežu Ajaxa u sudačkoj nadoknadi te tako uveo Tottenham u finale najvećeg klupskog natjecanja na svijetu.

Pogledajte i ova tri videa da vidite koliko Nash voli Spurse.

U komentarima mu salutiraju i sadašnji igrači Tottenhama Erik Lamela, Dele Alli, nekadašnji igrač Tottenhama Jermaine Jenas, legenda US nogometne reprezentacije Eddie Johnson, NBA košarkaši Zaza Pachulia i Trae Young, ali i hip hop producent Boy1da. Zbog Nasha svi znaju za Spurse od sinoć.

Otkud ljubav prema nogometu?

A roditelji su mu Britanci i navija za Tottenham cijeli svoj život. Jednom je čak pokušao udio u klubu, ali se taj potet nije materijalizirao.

“U krvi mi je. Otac mi je odrastao preko puta parka od White Hart Lanea, a djed mi je također bio navijač Spursa. Kad se rodiš u tom, to je jednostavno način života.”

Hoće li Nash prolijevati potoke iz očiju u finalu?

TAGOVIkošarka liga prvaka nba nogomet nogometni reakcija steve nash tottenham

Let's block ads! (Why?)

Izvor: http://idesh.net/sport/bivse-mvp-nba-lige-i-mozda-tottenhamov-najveci-navijac-jucer-pustio-suzu-nakon-pobjednickog-gola/
loading...

Comments