6 vrsta parova koje najviše mrzimo na internetu

Postoje ti neki “parovi na internetu”.

1. “Imamo zajednički Facebook profil”

Screenshot_1

Apsolutno, po svim kriterijima, najgori od svih. Što nekome mora biti u glavi da predloži svom partneru ili partnerici da naprave zajednički profil (a ne radi se o nekim influenserskim parovima ili blogerima koji putem društvenih mreža prodaju svoj divan lifestyle- oni su posebna kategorija) je normalnome ljudskom mozgu potpuno neshvatljivo. Radi li se tu o patološkoj ljubomori i nepovjerenju koje može “umiriti” jedino potpuna kontrola nad životom druge osobe i odricanje od svake privatnosti? Ili je riječ o nekakvom poremećenom iskazivanju bliskosti i “next step-u” u vezi? To su oni parovi kod kojih ne postoji “ja” već o sebi isključivo pričaju u “mi” obliku. U svakom slučaju parovi za stručno promatranje i generalno hejtanje.

2. Love for the ‘gram’

Screenshot_3

Oni su “inspiring”. Oni žive savršen život, sa savršenim heštegovima. Oni su uvijek nasmijani, lijepi i na fotkama jedno drugog hrane. Oni su #relationshipgoals od kojih svaki samac ili osoba u normalnoj vezi dobije instantne probavne smetnje jer oni su “real” jednako kao lice Nevena Ciganovića ili sise Maje Šuput.

3. Na Internetu relationship goals, u stvarnom životu Sid i Nancy

To su oni parovi koji se baš jako trude svih uvjeriti u to koliko se vole, a to rade na nekoliko načina. Zajednička profilna slika je obavezna, a tu su i statusi posvećeni jedno drugome koje kad vidiš bi pomislio da je on negdje na ratištu i da je javno pisanje po FB jedini način na koji mogu stupiti u kontakt. Ona mu govori koliko ga voli, on njoj koliko je savršena. Inače ih poznaješ i osobno i znaš da ju vara s najboljom frendicom.

4. “It’s complicated” parovi

via GIPHY

Parovi koji u biti to i nisu. “It’s complicated”, ne pitaj. Samo jedan pogled na njihove profile dovoljan je da znaš u kojoj su trenutno fazi jer kako se osjećaju u vezi svog odnosa “suptilno” dijele ne jedno s drugim nego s cijelim internetom. Ali samo s ciljem da to vidi druga strana “it’s complicated” odnosa kojoj ne mogu osobno reći kako se osjećaju jer…pa, komplicirano je! Ovo rade tako da objavljuju nesretne ljubavne pjesme iz kojih izvuku pokoji stih koji “točno opisuje njihovu situaciju” ili citiranjem Balaševića.

5. Parovi opsjednuti svojom djecom

Screenshot_2

Ovo vjerojatno pišemo zato što nikada nismo imali djecu i jednostavno ne možemo razumijeti taj nivo ponosa na drugu osobu koja se prvi put u životu uspjela pokakat u školjku ili izgovorit suvislu riječ. Da ne pričamo o nevjerojatnom uspjehu kada dožive mjesec dana života. Pa dva, pa šest, a tek godinu, oh boy, pa to tek nitko nije očekivao! Možda su u biti ti svi roditelji zapravo ponosni na sebe jer im je ljudsko biće o kojem se brinu još uvijek živo? U svakom slučaju, bilo bi manje iritantno da to tako prezentiraju.

6. Parovi koji samo putuju i nitko ne zna kako to rade


Ove parove vjerojatno mrziš najviše od svih zato jer dok sjediš u svojoj fotelji i gledaš njihove objave s Balija ne osjećaš susramlje već jedan drugi osjećaj, čekaj što bi to moglo biti…aha, odvratna ljubomora! Jednostavno je: You hate them ‘cus you&your boo ain’t them! Vidiš da putuju svijetom, ispijaju kokose na plaži, rone, penju se, tu i tamo fotkaju s laptopom na hammocku, kao “rade” i ništa ti nije jasno. Čuo si za te neke “digital nomade”, ali nemaš pojma tko su ni što točno rade osim što pridonose tome da mrziš vlastiti život i vezu.

TAGOVIdruštvene mreže parovi relationship goals veze

Let's block ads! (Why?)

Izvor: http://idesh.net/lifestyle/6-vrsta-parova-koje-najvise-mrzimo-na-internetu/
loading...

Comments